SPONSORER I SIF FODBOLD

Nedenfor finder du SIF Fodbolds sponsorer, som vi er meget glade for. Derfor råder vi naturligvis til at benytte vores samarbejdspartnere næste gang du bl.a. skal købe værktøj, batterier, bil, dagligvarer eller have bilen på værksted.

Ved et klik på en sponsors logo, bliver du ført over på dennes hjemmeside.

BLIV SPONSOR I SIF FODBOLD

Bliv en del af fællesskabet

Et sponsorat i SIF Fodbold Assentoft, er et samarbejde mellem virksomhed og klub. Det er vigtigt for SIF Fodbold, at virksomheden føler sig værdsat, og at sponsoratet giver mening for begge parter – store som små.

Med et sponsorat i SIF Fodbold er din virksomhed med til at sikre en vigtig fritidsaktivitet i Assentoft, til glæde for både børn, unge, seniorer og hele lokalområdet.
Vores mål er at sikre plads til alle – uanset niveau, ambition og talent. Vi ønsker, at alle får gode oplevelser i forbindelse med fodbolden i Assentoft, og på den måde sikre både de sociale og konkurrencemæssige behov.

Synlighed i lokalområdet

Har din virksomhed lyst til at være synlige i lokalområdet, er et sponsorat i SIF Fodbold en fantastisk mulighed for dette. På Assentoft Stadion er der hele tiden en masse liv og aktivitet. Hver uge er banerne fyldt med spillere, trænere, og tilskuere som alle skaber et aktivt miljø på Assentoft Stadion.

Masser af aktivitet på Assentoft Stadion er lig med stor synlighed for jeres logo, slogan eller tilbud. Samtidigt er der også dagligt mange besøgende på vores hjemmeside, og dermed er eksponeringen i top med et sponsorat i SIF Fodbold.

Fakta

– SIF Fodbold har mere end 320 aktive medlemmer
– SIF Fodbold har mere end 50 trænere og ledere der brænder for SIF Fodbold
– Der spilles ca. 300 kampe hvert år på Assentoft Stadion
– SIF Fodbold er en aktiv del af lokalsamfundet bl.a. ved Byfesten, skolearrangementer mv.
– SIF Fodbold har en god og positiv sponsorkreds
– SIF Fodbold arrangerer hvert år en af Østjyllands største fodboldskoler

Fordele ved et sponsorat i SIF Fodbold

– Øge synlighed og kendskab i lokalområdet
– Skabe nye relationer
– Fastholde og forbedre image ved et lokalt sponsorat
– Få goodwill som resultat af lokalt engagement
– Sikre SIF Fodbolds fortsatte udvikling

Vi ser frem til et godt samarbejde

SIF Fodbold er en aktiv klub i lokalområdet, og netop derfor tror vi på, at vi kan være en aktiv medspiller for din virksomheds markedsføring.

SIF Fodbold har valgt at arbejde ud fra 4 sponsorpakker, men vi naturligvis altid interesserede i at få en dialog med jeres virksomhed omkring ethvert samarbejde.

Vi ser frem til at høre fra jer!

HOVEDSPONSORER

GULDSPONSORER

TOPSPONSORER

KLUBSPONSORER