Motionsfest: Kåring af Randers Kommunes mest aktive lokalsamfund
TAK FOR EN FANTASTISK INDSATS

VI VENDER TILBAGE sidste onsdag i august 2024!!

Motion, fællesskab og nabodyst er på programmet, når borgere i Randers Kommune dyster om titlen som det mest aktive lokalsamfund i Randers Kommune.

Gå, løb eller cykel en eller flere ruterne, som du kan se længere nede i artiklen. Du må gerne give den gas i alle to timer, men mindre kan sagtens gøre det – Bare kom forbi og DELTAG!!….

Lokaldysten i Randers Kommune

Snør løbeskoene, puds traveskoene og spænd cykelhjelmen! Lokaldysten 2023 er et to timers motionsevent, hvor fire randrusianske landsbyer udfordrer hinanden til at tilbagelægge flest kilometer ved at gå, løbe og cykle – og sætter samtidigt et århundredelangt naboskab på en venskabelig prøve.

Det er Randers Sundhedscenters sundhedshøjskoler i blandt andet Assentoft, der samler borgerne i lokalsamfundet til motionsfest sidste onsdag i august.
Man kan allerede nu tilmelde sig motionseventen i sin landsby via begivenheder på Randers Sundhedscenters Facebookside.

”Vi håber, at vi kan samle rigtig mange mennesker omkring nogle gode sensommerarrangementer med fokus på motion og hyggeligt samvær i landsbyerne. Og jo flere deltagere fra hvert lokalområde, desto større chance er der også for at sikre sig førstepladsen og check på 10.000 kr. til sin landsby – og vigtigst af alt; hånderetten indtil næste år”.

Foruden Randers Kommune består partnerskabet bag Lokaldysten af DGI Østjylland og Bevæg dig for livet – Løb & Gang.

Se video fra 2023

PROGRAM

16.30 – Udlevering af startnummer til de første 1.000
16.45 – Opvarmning og info
17.00 – Starten lyder
19.00 – Løbet slutter
19.15 – Afslutning

Se ruterne herunder….