Motionsfest: Kåring af Randers Kommunes mest aktive lokalsamfund

Motion, fællesskab og nabodyst er på programmet, når borgere i Havndal, Harridslev, Assentoft og Asferg/Gassum dyster om titlen som det mest aktive lokalsamfund i Randers Kommune.

Gå, løb eller cykel en eller flere ruterne, som du kan se længere nede i artiklen. Du må gerne give den gas i alle to timer, men mindre kan sagtens gøre det – Bare kom forbi og DELTAG!!….

Lokaldysten i Randers Kommune

Snør løbeskoene, puds traveskoene og spænd cykelhjelmen! Lokaldysten 2022 er et to timers motionsevent, hvor fire randrusianske landsbyer udfordrer hinanden til at tilbagelægge flest kilometer ved at gå, løbe og cykle – og sætter samtidigt et århundredelangt naboskab på en venskabelig prøve.

Det er Randers Sundhedscenters sundhedshøjskoler i Havndal, Harridslev, Assentoft og Asferg/Gassum, der samler borgerne i lokalsamfundet om de fire motionsfester i uge 34 og 35. Man kan allerede nu tilmelde sig motionseventen i sin landsby via begivenheder på Randers Sundhedscenters Facebookside.

”Vi håber, at vi kan samle rigtig mange mennesker omkring nogle gode sensommerarrangementer med fokus på motion og hyggeligt samvær i landsbyerne. Og jo flere deltagere fra hvert lokalområde, desto større chance er der også for at sikre sig førstepladsen og check på 10.000 kr. til sin landsby – og vigtigst af alt; hånderetten indtil næste år”, smiler Ronja Jøker Jørgensen, koordinator for Sundhedshøjskolen i Randers Kommune.

Foruden Randers Kommune består partnerskabet bag Lokaldysten af DGI Østjylland og Bevæg dig for livet – Løb & Gang.

Se ruterne herunder….