Padel

Klubben har en Padel bane (uden overdækning) etableret i sæsonen 2021.

Pay’n’play

Padel banen kan lejes på timebasis. Prisen er ensartet i alle åbne timer og koster kun 100 kr. pr. bane pr. time. Dvs, 25 kr. pr mand pr. time.

Medlemsskab

Du kan købe et års medlemskab til Padel tennis som koster 1000 kr. Det giver dig adgang til:

  • Gratis spil i perioden 1. april – 31. marts.
  • Ved bookning skal du angive dine tre medspillere. De som også er medlemmer spiller gratis. Resterende betaler som normal pay’n’play (25 kr. pr. person. pr. time)
  • Man kan max have 2 aktive bookninger i systemet som medlem.

💡Banerne kræver desværre en del vedligehold pga. nedfald fra tætstående træer. Vi kan kun garantere vedligehold på banerne i højsæsonen som er fra 1. marts – 31. oktober. Alt spil derudover må man acceptere, at der kan være sne eller nedfald på banen. Der vil dog i disse perioder altid være redskaber tilgængelig, således at man selv kan feje nedfald væk fra banen.

Praktisk info / FAQ

Du kan slette en bookning indtil 1 time før spilstart. Så skulle vejret pludselig blive dårligt kan du sagtens nå at fortryde din bookning.

5 minutter før spilstart virker den 6 cifrede kode, som du fik tilsendt da du bookede. Er der andre på banen holder I selv øje med tiden og skifter når klokken er hel.

Ud fra tid og årstid vurderer systemet selv, hvornår lyset på banen skal tændes. Efter endt booking slukker lyset ligeledes selv.

Har man ikke selv bat og bolde er der mulighed for at låne af klubben.

På indvendig side af banen er der opsat en kasse udstyret med 4 bat + bolde. Disse er til fri afbenyttelse. Vi håber I vil passe godt på udstyret og naturligvis placere det lånte tilbage i kassen efter endt spil.

Det hænder at en bolden ryger helt over på Tennis banerne. Hvis uheldet er ude, så kan finde en brik til at åbne døren ved Tennis banen. Brikken ligger inde i en nøgleboks som er placeret på den ene Padel stolpe (se billederne). Koden til nøgleboksen er ‘8960’.

   

Hvis det bliver nødvendigt ligger der et nøglekort til toilettet oppe i den store halbygning. Kortet ligger inde i en nøgleboks som er placeret på den ene Padel stolpe (se billederne). Koden til nøgleboksen er ‘8960’.

   

Links