Padel

Klubben har en Padel bane (uden overdækning) etableret i sæsonen 2021.

Priser

Padel banen lejes pr. time. Prisen er delt op i to katagorier:

  • LOW: (billigste) Alle hverdage fra 08:00 til 16:00 samt hele weekenden fra 08:00 – 23:00.
  • PRIME: (dyreste) Alle hverdage fra 16:00 til 23:00.

Praktisk info / FAQ

Du kan slette en bookning indtil 1 time før spilstart. Så skulle vejret pludselig blive dårligt kan du sagtens nå at fortryde din bookning.

5 minutter før spilstart virker den 6 cifrede kode, som du fik tilsendt da du bookede. Er der andre på banen holder I selv øje med tiden og skifter når klokken er hel.

Ud fra tid og årstid vurderer systemet selv, hvornår lyset på banen skal tændes. Efter endt booking slukker lyset ligeledes selv.

Som udgangspunkt skal I selv medbringe bat og bolde. Men I særlige tilfælde kan I låne bat + bolde af klubben. Det kræver dog at I laver en aftale med en af os fra Bestyrelsen. Find info her.

Det hænder at en bolden ryger helt over på Tennis banerne. Hvis uheldet er ude, så kan finde en brik til at åbne døren ved Tennis banen. Brikken ligger inde i en nøgleboks som er placeret på den ene Padel stolpe (se billederne). Koden til nøgleboksen er ‘8960’.

   

Hvis det bliver nødvendigt ligger der et nøglekort til toilettet oppe i den store halbygning. Kortet ligger inde i en nøgleboks som er placeret på den ene Padel stolpe (se billederne). Koden til nøgleboksen er ‘8960’.

   

Links